Hus A

 

Hus A är det lite större huset med loft.

När man kommer in i hallen så ligger det första sovrummet direkt till vänster. Det är nymålat 2012 och har en ny familjesäng med en 120 cm resårbotten nedtill och en 80 cm säng upptill.

Mittemot sovrummet ligger badrummet med duschkabin, toalett, handfat samt många krokar för handdukar och/eller kläder. Varmvattenberedaren är på 100 liter och räcker till 6 personer om man inte duschar för länge…

I hallen finns ett nytt automatiskt torkskåp som känner av när kläderna är torra. Ekonomiskt, smart och miljövänligt. Eftersom det är inbyggt med luftkanaler som går ut ur huset så är det både tyst och bidrar till att huset inte blir för varmt/fuktigt.

I storstugan slappnar man av i de sköna sofforna och tittar på LCD TVn, lyssnar på stereon eller kollar på en DVD film (finns ett 20-tal filmer att låna). Matplatsen ligger i storstugan i direkt anslutning till köket. Här sitter man 6 personer när man fäller upp extraskivan.

Från storstugan når man det större sovrummet som har nya resårbottnar (2012) och nya härliga täcken/kuddar (2013). Här finns två garderober samt en byrå för förvaring av kläder och en fin utsikt mot skogen i söderläge.

Köket, renoverades hösten 2012, har fått en ny spis med varmluftsugn, ny avfrostningsfri kyl/frys samt en ny tyst diskmaskin och nya bänkskivor. Alla vitvaror är i rostfritt för att få en härlig blandning av fjällkänsla och moderna vitvaror. Självklart finns även en ny mikrovågsugn (2013). Porslin och bestick samt allt man behöver finns på plats för att laga goda måltider.

Loftet tar man sig upp till via en relativt brant trappstege men den går att vinkla ut en bit för att lättare komma upp. Väl uppe så är det ståhöjd för den som inte är över medellängd, (ca 180 cm) och inrymmer två st 80 cm sängar med förvaring undertill. Då barnen tycker om detta utrymme så finns här även en TV med inkopplad DVD och en massa barnfilmer.

Altanen går man ut på från storstugan. Här finns en grill som man kan använda dock är det viktigt att återställa grillen till det skick du själv vill finna den i. Det finns även utemöbler för soliga vinter/sommar dagar att tillgå.