Hus B

 

Hus B är det som ligger närmast vägen. Här kommer du in i en nyrenoverad hall där vi bytt golv och målat väggarna 2012. Hallen har gott om utrymme för skidkläder och ett nytt fräscht torkskåp.

I direkt anslutning till hallen ligger ett sovrum med en dubbelsäng, 160 bred, samt två garderober. Sängen står med ena långsidan mot väggen så man kommer åt den från ena långsidan samt fotändan.. Mittemot ligger badrummet som i dagsläget inte är renoverat men fungerar väl med handdusch, takdusch, toalett samt handfat. Varmvattenberedaren är på 100 liter och räcker för 6 personer om man inte duschar för länge.

I storstugan finns en ny härlig 5-sits soffa med divan samt en fåtölj med fotpall. Här finns även en våningssäng för er som är fler än fyra i huset samt en TV med DVD spelare. En öppen planlösning gör att man kommer in i köket direkt från storstugan.

Köket totalrenoverades hösten 2012 med nytt golv, nymålade väggar, alla köksstommar är utbytta, ny spis/häll, ny diskmaskin, ny mikro, ny kaffebryggare, ny kyl/frys, ja allt för att du ska kunna laga en härlig måltid efter en heldag i backen/skogen/fjället eller i längdspåret.

Sovrum två har en härlig ”Dala” våningssäng och två garderober samt en byrå för förvaring av kläder.

Utsidan målades om hösten 2015 då även belysningen byttes mot vägen.